Wat anderen zeggen ...

Harry is een hele vaardige projectmanager met een enorme toewijding aan zijn doelen.

Hij is heel goed in het managen van de interne organisatie en geweldig in het omgaan met veeleisende klanten.

Maurice Janssen Duijghuijssen

Harry is het archetype van een projectmanager:

Hij zal alles doen om op te leveren conform afgesproken targets en hij excelleert in verbale en schriftelijke communicatie.

Harry is in staat om commitment te verkrijgen van CEO tot Klantenservice medewerker met zijn overtuigende communicatie.​

Tom van Buitenen  

Harry heeft het talent om complexe situaties terug te brengen tot zijn eenvoud en om daar structuur in aan te brengen. Hij gebruikt daarbij de juiste methodieken en bereikt fantastische resultaten.

Yves Vanderlinden

Mijn Reis

Sinds 1991 ben ik al werkzaam als Project Manager in zeer uiteenlopende projecten. Natuurlijk leer je dan diverse projectmanagement methodieken, maar die zijn allemaal vrij instrumenteel. Wat je eigenlijk vrij weinig leert is mensenkennis. Hoe zitten mensen in elkaar en hoe maak je daar het beste gebruik van?

Dat maakte dat ik zelf allerlei management boeken ben gaan lezen, maar dat was het toch allemaal net niet. Totdat ik begin 1998 het boek van Tony Robbins las: "Je ongekende vermogens." Toen wist ik dat ik de sleutel tot mensenkennis in handen had!​

In 1998 heb ik mijn eerste NLP trainingen gedaan en ik was meteen verkocht! Daarom heb ik in 1999 in Amerika en in 2000 op Hawai'i nog diverse vervolg trainingen gedaan, zodat ik nu gecertificeerd NLP trainer ben.

In de jaren daarna heb ik regelmatig NLP trainingen gegeven voor Project Managers. Bij KPN en Vodafone, maar ook daarbuiten.

Next Step

Hoewel ik in 2002 mijn eerste website had voor mijn toenmalige trainingsbureau Claire Training en Consult heeft het tot 2015 geduurd voordat ik voor het eerst ben gaan bloggen over NLP en Projectmanagement.

En vanaf nu wil ik mijn online-reis doortrekken, door ook een online training te gaan aanbieden op het gebied van Beïnvloedingsvaardigheden. Omdat ik vind dat iedere verbetering die je als project manager kunt aanbrengen in hoe je anderen beïnvloed, jouw projecten ook veel succesvoller zullen maken.

In termen van KPI's sta ik nu hier en ik zal deze pagina regelmatig updaten:​

25 jaar Project Management ervaring
18 jaar ervaring als NLP trainer en Master Practitioner
3 GRATIS E-books
100 Projecten
20 Blog Artikelen

Ons "team"

Harry_Heijligers_at_work

Het "team" van NLP voor Project Managers bestaat vooralsnog uit alleen ondergetekende.

Misschien dat zit zo blijft, misschien ook niet. De toekomst zal het leren.

Mijn Visie

Mensen zijn dé kritieke succesfactor in ieder project. Internationaal onderzoek toont ook keer op keer aan dat projecten fout gaan door menselijke factoren. Hier gaan wereldwijd jaarlijks miljarden euro's aan verloren. Zonde!!


Het is mijn overtuiging dat projecten beter gaan als we elkaar beter zouden begrijpen. Daar heb je mensenkennis voor nodig. Want we vinden het vaak al lastig om onszelf goed te begrijpen, laat staan de ander. Hoe mooi zou het zijn, als je in je project voortaan veel sneller tot de kern kan doordringen en precies weet wat mensen bezighoudt, wat hen motiveert, waarom ze doen wat ze doen en hoe jij hier beter op kan inspelen! Zodat jouw projecten voor de verandering wél goed lopen! NLP biedt hier simpele, praktische en doeltreffende tools en technieken voor! En die heb ik op maat gemaakt speciaal voor projectmanagers!

Mijn Missie

Het is mijn missie om projecten soepeler en beter te laten verlopen door het niveau van de mensenkennis van projectmanager te vergroten. Iedere procent verbetering in mensenkennis kan daarbij al een grote impact hebben!

Heb je vragen?

Stel je vraag en ik probeer hem z.s.m. te beantwoorden!

© 2015 - 2024 NLP voor Project Managers. Alle rechten voorbehouden.

>