Wat is NLP?

Wat is NLP?

 

 
 
Wat is NLP?

Wat is NLP?

 

NLP staat voor Neuro Linguïstisch Programmeren

 
Neuro
Dat is je Neurologie, dus je hele lijf, zenuwstelsel, hersenen, maar ook je mentale en emotionele gesteldheid.
 
Linguïstisch
Dat is de taal die je gebruikt. Dus wat communiceer je naar anderen, maar vooral: wat zeg je de hele dag tegen jezelf? Wat voor beelden heb je in je hoofd? Wat voor gevoelens heb je?
 
Programmeren
Wij mensen hebben allemaal een Besturingssysteem dat ons hele doen en laten bepaald. Net als bijvoorbeeld Windows een besturingssysteem is voor de computer dat het doen en laten van een computer controleert, hebben wij mensen ook een besturingssysteem.
Dus hoe installeer Jij nu een nieuwe App op je bestaande besturingssysteem? Dat je meteen kan gebruiken en meteen verandering kan creëren in je leven?
Dat is waar NLP om draait. Het gaat erom hoe je die Apps krijgt. Hoe je beheersing krijgt over jouw Besturingssysteem dat al in jou aanwezig is, zodat je in staat bent om verandering Onmiddellijk & Effectief te realiseren.
 
 

Hebben mensen een vrije wil?

Men zegt van wel! Maar denk eens aan een roker? Die, terwijl hij een sigaret opsteekt, denkt: ik ga stoppen. Maar hij doet het niet! Waarom niet? Hij heeft toch een vrije wil? Hij heeft niet de controle over zijn besturingssysteem. Hij weet niet hoe hij zijn Bewuste en Onbewuste moet gebruiken. We hebben er immers nooit een gebruikershandleiding bij gekregen!
 
 

NLP is de gebruikershandleiding voor jouw Besturingssysteem

NLP geeft je de kans om de Apps te installeren die jij nodig hebt en onmiddellijk de verandering te creëren die jou brengt naar het niveau van geluk dat jij wilt.
 
NLP is gemodelleerd naar de meest succesvolle mensen op aarde en wordt ook gebruikt door de meest succesvolle mensen. En nu heb jij dus de kans om werkelijk te leren hoe jij van binnen werkt.
Wat is jouw Besturingssysteem en hoe gebruik je die Apps?
 
Dát is waar NLP over gaat!
 
 
Lees verder over NLP …
 
Wat kan je met NLP?
NLP als Sleutel tot Geluk
 

>