Archive

Category Archives for "NLP Tips"

Mislukking of falen in projecten als beste leerschool

Mislukking of falen in projecten
 
Mislukking of falen in projecten komt regelmatig voor. Mislukking en falen komt zelfs in het hele leven heel vaak voor. Zelfs in de natuur! Afhankelijk van welke definitie je hanteert over mislukking. Want daar gaat het om bij mislukking: in feite is het een illusie. Mislukking is een illusie, want:

  • Hoe weet je dat iets een mislukking is?
  • Welke maatstaven gebruik je daarvoor?
  • Is dat in de ogen van anderen, in de ogen van jezelf, beiden?
  • Is dat voor altijd en eeuwig of alleen tijdelijk?
  • Zegt het iets over jouw als persoon, over jouw hele leven of alleen over die ene activiteit waar het betrekking op had?

 
Binnen de NLP zeggen we daarom:
 
 
Lees verder

Levenslessen uit Divergent voor elke dag: waarom Anders altijd Beter is!

Divergent LevensLessen
Levenslessen zijn er uiteraard iedere dag te leren. Vooral in projecten. Maar soms is het ook al voldoende om een boek te lezen en de levenslessen van anderen mee te maken en ervan te leren. Of naar de filmversie van het boek te kijken, zoals ik deed met Divergent.
 
Of je Divergent nu als boek hebt gelezen of als film hebt gezien, er is voor iedereen wat te leren. Als NLP trainer, als projectmanager en als mens was ik dan ook onder de indruk van de waardevolle levenslessen die Veronica Roth in haar boeken heeft samengebracht. Nu wist ik als Apple liefhebber natuurlijk al dat Anders Denken (Think Different!) dé sleutel is tot een succesvol leven, toch is het leuk om het ook eens via een bekende film tot je te krijgen. Hieronder een greep uit de levenslessen die Divergent ons te bieden heeft:
 
 
Lees verder

2

30 NLP tips voor beter Stakeholder Management en méér Invloed

NLP Tips Stakeholders
Er zijn heel veel NLP tips die jou als projectmanager kunnen helpen meer grip te krijgen op je projecten. Veel van die NLP tips gaan over hoe om te gaan met veranderingen en er zijn ook veel NLP tips die gaan over hoe mensen beter te begrijpen. Een ideale combinatie dus voor projectmanagers! Want de essentie van een project is natuurlijk Veranderingen Realiseren. En dat doe je altijd met meerdere mensen die je voor langere tijd moet laten samenwerken. Zie hier de kracht van het toepassen van NLP tips in projecten! Ook voor het specifiek beïnvloeden van Stakeholders biedt NLP tips. Dit is heel relevant want in ieder project worden tientallen of meer beslissingen per dag genomen. Bewust én Onbewust! Hoe hou je als Project Manager grip op dit beslissingsproces? Hoe manage je dit?
 

NLP Tips voor beter Stakeholder Management

 
Dit is waar NLP tips biedt die jou goed van pas kunnen komen om je Stakeholder Management te verbeteren, zodat je méér Invloed hebt op je Stakeholders en projectbeslissingen beter worden genomen en zodat ze ook sneller worden genomen en ze dus geen struikelblok vormen voor de voortgang van jouw project.
 
Deze 30 NLP Tips zullen je enorm helpen bij het ontwikkelen van je leiderschapskwaliteiten. Dus als je graag succesvolle projecten levert, lees dan snel verder voor de NLP tips:
 
 
Lees verder

Projectmanager NLP Training? 42 NLP tips voor een succesvol project

Projectmanager NLP trainingAls Projectmanager ben je de regisseur in een complexe set van relaties tussen ontzettend veel Stakeholders. Door een NLP training te volgen, krijg je een krachtige set van tools en technieken in handen, die je hier bij zullen helpen.
Hieronder geef ik je 42 NLP tips die jou als Projectmanager kunnen helpen om je projecten nog succesvoller te maken met behulp van NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren).
 
 
Lees verder

>